Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Τα προ-προνήπια στο Πάρκο Δεινοσαύρων!

Αγαπητοί γονείς,

 Τα τμηματα της κ.Κάλλιας και της κ.Κατερίνας θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική επίσκεψη στην έκθεση Dinosauria Park/Πάρκο Δεινοσαύρων στις Γούρνες.
Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να συμμετέχουν τα παιδιά τους παρακαλούμε πολύ να μας στείλουν τα χρήματα εισιτηρίου (5€) το συντομότερο.

Τμήμα κ.Κατερίνας: Τρίτη 5/4


Τμήμα κ.Κάλλιας: Τρίτη 19/4



Αναλυτικά:
"Το Dinosauria Park είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο θεματικό Πάρκο με εκπαιδευτικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους φίλους των δεινοσαύρων.
Οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να βιώσουν τις πληροφορίες που θα αποκτήσουν για τους κυριάρχους της Γης μέσα από την ξενάγηση στο καταπράσινο πάρκο και να διασκεδάσουν με τις ποικίλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες.
Αναλυτικά οι δραστηριότητες που καλύπτονται κατά την διάρκεια της επίσκεψης είναι:
-Ξενάγηση στο ανεξερεύνητο πάρκο των δεινοσαύρων από ταλαντούχους δεινοσαυροξεναγούς και εξέταση των εκθεμάτων του μουσείου.
-Στα ίχνη των δεινοσαύρων: τα παιδιά οργανώνονται σε ομάδες και παίζουν ένα επιμορφωτικό κυνήγι θησαυρού.
-Με τα μάτια ενός παλαιοντολόγου: γίνεται παιχνίδι η εύρεση απολιθωμάτων στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας μέσα από απλά βήματα.
-Ο Δόκτωρ Δεινοσαυριδης μας κάνει ξενάγηση στο εργαστήριο του, μας εξηγεί την διαδικασία εκκόλαψης ενός αυγού δεινόσαυρου και μας διδάσκει για την ανατομία ενός Τυρρανοσαυρου.
-Μαθαίνουν παίζοντας, τα παιδιά στο χώρο της δημιουργικής απασχόλησης κάνουν κατασκευές με πηλό, σχηματίζουν δεινόσαυρους και ασχολούνται με επιλεγμένα δεινοσαυροπαιχνίδια, ακονίζοντας το μυαλό τους.
Μετά το πέρας του προγράμματος απονέμεται σε κάθε τάξη αναμνηστικό δίπλωμα από το Dinosauria University και τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν στον εξωτερικό – πιστοποιημένο παιδότοπό μας."
http://dinosauriapark.com/