Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

   Το Σάββατο 26/1 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το βιωματικό σεμινάριο που συνδιοργάνωσε ο βρεφονηπιακός σταθμός "Ο Μαγικός Αυλός" με το "Ψυχοπαιδαγωγικό, Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο Εύα Τζώρτζη" με θέμα την "Επικοινωνία στη σχέση γονιών-παιδιού".
   Ευχαριστούμε θερμά τις ψυχολόγους κ.Εύα Τζώρτζη, κ.Αννα Χρυσουλάκη και κ. Θάλεια Ζειμπεκάκη για την ευκαιρία που έδωσαν σε γονείς αλλά και παιδαγωγούς να προβληματιστούμε και να σκεφτούμε πάνω στο θέμα της επικοινωνίας με τα παιδιά, τα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες που τυχόν αντιμετωπίζουμε και τρόπους για την επίτευξη μιας σωστής επικοινωνίας με το παιδί.
   Θεωρώντας ότι η βάση μιας καλής σχέσης με τα παιδιά, και κατ΄επέκταση για την ομαλή ανάπτυξή τους, είναι η σωστή επικοινωνία, το σεμινάριο αυτό μας βοήθησε να συνειδητοποιήσουμε και διάφορες πτυχές του θέματος που ίσως να μην είχαμε υπόψιν μας. Σ΄αυτό συνέβαλε πολύ και ο βιωματικός χαρακτήρας του σεμιναρίου με τις βιωματικές ασκήσεις που πραγματοποιήθηκαν υπό την καθοδήγηση των ψυχολόγων.
   Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ και όλους τους γονείς για την ανταπόκρισή τους, την ενεργή συμμετοχή τους και το ενδιαφέρον τους.

  "Ο Μαγικός Αυλός"

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ


Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 γονείς και παιδαγωγοί θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε σχετικά με την εξέλιξη τις μαθησιακής πορείας των παιδιών σας. 
Θεωρούμε ότι αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να πληροφορηθείτε τις επιδόσεις του παιδιού σας και για να του τονίσετε τη σπουδαιότητα του σχολειό και της μάθησης στη ζωή του.
Επίσης, τονίζοντας τα μαθησιακά του επιτεύγματα και τις δεξιότητες που έχει αναπτύξει και καλλιεργήσει μέχρι στιγμής, ενισχύετε την αυτοπεποίθηση του παιδιού σας και το ενθαρρύνετε για περαιτέρω πρόοδο.
Οι ώρες των ραντεβού θα σας ανακοινωθούν στα τετράδια επικοινωνίας. Παρακαλούμε να είστε συνεπείς στο ατομικό ραντεβού με την δασκάλα για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των γονιών.

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Βασιλόπιτα!

 Ξεκινήσαμε το 2013 φτιάχνοντας την βασιλόπιτα του σχολείου μας! 
Συμμετείχαν όλα τα παιδιά του Νηπιαγωγείου μας και το διασκέδασαν πολύ!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!





Το φθινόπωρο είχαμε εξασκηθεί ήδη στην...
 ζαχαροπλαστική τέχνη, φτιάχνοντας μουστοκούλουρα!

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

Αγαπητοί γονείς,
Σας προσκαλούμε το Σάββατο 26/1/13, στις 18.00μμ στον πολυχώρο του σχολείου μας όπου θα πραγματοποιηθεί το βιωματικό σεμινάριο-συζήτηση με θέμα:
«Η επικοινωνία στη σχέση των γονιών με το παιδί.»
 
με τις ψυχολόγους από το «Ψυχοπαιδαγωγικό, Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο Εύας Τζώρτζη»(http://www.evatzortzi.gr/)